Netwerken / WiFi

Uw netwerk is de ruggegraat van uw ICT omgeving. Alles gaat bedraad of draadloos met elkaar communiceren. Er zijn vrijwel geen bedrijfstakken die nog zonder internetverbinding kunnen en deze dient dan ook optimaal maar veilig gebruikt te kunnen worden.
Siem-IT is zeer ervaren in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van deze netwerken.

Op basis van Ubiquiti Unifi producten kunnen wij een volledige veilige netwerkomgeving creƫren.

Dit kan vooraf (wij ondersteunen veel architecten als zij nog in de ontwerpfase zitten) of als u al een bestaande omgeving heeft. Via diverse tools kunnen wij uw situatie in kaart brengen.

Dit doen wij niet alleen voor de zakelijke markt, ook de particulier die hier behoefte aan heeft kan Siem-IT ondersteunen.

Ook in de horeca zijn onze oplossingen veelvuldig terug te vinden. Zo kunnen wij uw kantooromgeving van uw handterminals en uw gasten scheiden over dezelfde apparatuur. Dit kan op een stabiele en veilige omgeving. Uw gasten worden net wat gastvrijer ontvangen en blijven daardoor wat langer op uw terras zitten. De kinderen van uw gasten zijn een stuk rustiger waardoor uw andere gasten nog plezieriger zitten. U kunt zelf vast en zeker wat andere voordelen noemen.

Wilt u meer weten over onze oplossingen, dan kunnen wij vrijblijvend met u hierover praten.